We move you forward

Bedrijfsprofiel

Dimitry De Koker, CEO en echtgenote Nathalie

DINA is meer dan transport en logistiek. Voor elke klant, voor elk project en voor ieders budget creëren wij de perfecte oplossing. Met een efficiënte, betrouwbare en vooral flexibele service zorgen we ervoor dat alle goederen veilig worden gelost, gestockeerd en vervolgens in perfecte staat en binnen de opgelegde timing op de juiste plaats worden afgeleverd.

Onze opdrachtgevers zijn geen klanten, maar worden bij ons aanzien als partners, waarmee we een persoonlijke relatie trachten op te bouwen. Deze sterkere band laat ons toe om continu in te spelen op steeds veranderende behoeften. Enkel zo zijn we als bedrijf in staat om stabiliteit, zekerheid en het streven naar perfectie voor te leggen aan al onze klanten doorheen het volledige gekozen traject.

Lees hoe DINA ontstaan is.

Onze experten in logistiek en transport staan voor je klaar!

Filip Praet

Transport &
Logistiek management

 

Kelly Lanckmans

DINA Customer Care &
Back Office Management

 

Jean Marie De Becker

Operationele processen &
Quality management

 

Rachid Asabdoune

Warehouse en Fleet management –
mentor DINA Driving Academy

 

Onze dienstverlening steunt op stevige pijlers uit onze methodologie: Efficiëntie, pro-activiteit en flexibiliteit. En daarbij gaan we tot het uiterste! Elke dag opnieuw zoeken we naar constante optimalisatie waarmee DINA zich kan onderscheiden. Waarmee kunnen we onszelf blijven uitdagen? Wat kunnen we morgen beter doen om zowel bij onze klanten, medewerkers, partners & leveranciers de DINA-ervaring nog kwalitatiever en intenser te maken?

Werken met én bij DINA draait om respect, vertrouwen, hoffelijkheid, opleiding en vooral transparantie. We zijn een bedrijf dat zijn tijd vooruit is. Investeren in steeds aanhoudende vernieuwing, innovatie en optimalisatie zorgt ervoor dat we op de voorste linie blijven. Termen als veiligheid, traceerbaarheid en controle behoren hierbij tot onze huisstijl. Ons warehouse is doordacht, geoptimaliseerd en uitgerust met een op maat gemaakt in house tracking systeem. Voor ons is dit een evidente interne optimalisatie, voor onze partners een extra gewaardeerde dienstverlening. Op deze manier garanderen we steeds de veiligheid van onze logistieke diensten en distributie en bevestigen we het in ons gestelde vertrouwen van onze klanten.

Onze missie

Het is onze missie u logistiek te innoveren om uw business te stimuleren en gemeenschappelijke groei te activeren.

Onze visie

Door onze diensten ter beschikking te stellen in onze geavanceerde logistieke centra, garanderen we voor iedere klant, elk project en ieders budget, de meest performante oplossing.

Door de jaren heen heeft DINA niet alleen expertise verworven in de logistieke sector, maar zijn we ook experts geworden inzake de optimalisatie van bedrijfsprocessen. Ervaren werknemers kijken erop toe dat elke schakel zo efficiënt mogelijk verloopt. Naast onze eigen systemen, trachten we ook steeds de werking bij onze partners te optimaliseren, zodoende dat de processen doeltreffender worden en de kwaliteit hoog blijft.

Mede door deze expertise en ervaring geven we ook kansen. Meer bepaald gaan we, vanuit onze eigen visie iedereen zo goed mogelijk opleiden en begeleiden met betrekking tot hun organisatie, hun functioneren en hun toekomst. Wij geloven in jonge ondernemers en willen deze in alle aspecten kunnen bijstaan om hun grote doorbraak te kunnen verwezenlijken. Tenslotte zijn organisaties die het beste advies geven, voornamelijk organisaties die het klappen van de zweep kennen. Perfectie is onze drijfveer en wij kijken verder dan klantenrelaties. Wij gaan voor partnerships waarbij voor onze partners enkel de beste ervaring van toepassing is.

Ons bedrijf in beeld

Bedrijfsruimte van Dina Logistics
Bedrijfslokaal van Dina Logistics
Bedrijfsvloer van Dina Logistics.
Een vrachtwagen van Dina Logistics bij de hefboom.
De vrachtwagenchauffeur meldt zich aan.
Ons logistiek centrum in Ternat.
Pallettruck
Traphal van Dina Logistics.
De vrachtbrieven worden in orde gemaakt.
Laad- en loszones.
Elektrische pallettruck
Palletten
Vanuit de vergaderruimte heb je uitzicht op de logistieke processen.
Dimitry De Koker, zaakvoerder van Dina Logistics.
Onze experten in logistiek en transport staan voor je klaar.
Orderverzameltruck
Vrachtwagens aan de laad- en loskade van ons logistiek centrum.
Heftruck

Heb je interesse? Stel hier je vraag. Onze logistieke experten staan voor je klaar.

We behandelen je vraag zo snel mogelijk, meestal binnen 4u.

 

We move you forward


Het is onze missie uw logistiek te innoveren, uw business te stimuleren en uw gemeenschappelijke groei te activeren.

Dimitry De Koker
Creatief Exclusief Ondernemer


Dina Logistics Industrielaan 11 B-1740 Ternat België  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. BE 0892.078.613