We move you forward

Betrouwbare partner voor webshop logistiek

Een goede uitvoer van de logistieke processen is van essentieel belang voor het resultaat van een webshop. Als dit niet goed wordt uitgevoerd, kan dit voor ontevreden klanten zorgen. Het is dus goed om dit uit te besteden aan een aansprekende partij. Dina Logistics is een betrouwbare partner voor webshop logistiek.

In het huidige online tijdperk is er een ware strijd gaande tussen de webshops waarbij de consument de inzet is. Deze consument heeft immers veel “digitale keuzes” en zal makkelijk overstappen naar een andere aanbieder als de webshop niet aan de verwachtingen voldoet of als de concurrent het beter voor elkaar heeft. Hierbij speelt niet alleen het aanbod, maar ook het logistieke proces een belangrijke rol.

E-commerce logistiek beheersen en organiseren

Veel webshops hebben moeite de E-commerce logistiek te beheersen en goed te organiseren. Voor dit arbeidsintensieve proces is veel vakkundigheid noodzakelijk om het vlekkeloos te laten verlopen. Alleen dan kun je garanderen dat de consument de zending op een correcte manier binnen de gestelde tijd geleverd krijgt.

Een logistiek proces dat verder gaat dan een pakket verzenden

Veel webshops onderschatten de route die een product maakt, voordat het uiteindelijk bij een consument terecht komt. Vaak is er sprake van een gecompliceerd logistiek proces dat verder gaat dan een pakket verzenden. Dit is zeker van toepassing als de webshop wat groter groeit, een uitgebreider assortiment krijgt en soms wel eens “verdrinkt in eigen succes”.

Webshop voorraadbeheer uitbesteden

Vooral de voorraadbeheersing is vaak lastig en erg arbeidsintensief. Veel webshops kiezen er dan ook voor om het voorraadbeheer van de webshop uit te besteden. Dina Logistics is hier een aansprekende partner in. Wij kunnen dit hele proces voor je uit handen nemen. In ons geavanceerde urban logistics center kunnen we de goederen voor je ontvangen, in- en ompakken, labelen en opslaan totdat de bestellingen binnenkomen. Vanzelfsprekend houden we hier een sluitende administratie van bij zodat jij op ieder moment weet wat jouw voorraad is en je de beloftes naar jouw klant kunt nakomen. We voeren dit hele proces exact op de manier zoals jij dit wenst uit.

Webshop transport met scherpe levertijden

Ook het webshop transport kunnen we voor je verzorgen. Hiervoor hebben wij de beschikking over een uitgebreid wagenpark. We kunnen ieder transport voor je verzorgen, ook van goederen die speciale aandacht vragen. Wij zijn een bedrijf dat dag en nacht bezig is met logistieke processen. Hierdoor kunnen wij een webshop transport met scherpe levertijden garanderen. Jij bent ervan verzekerd dat jouw klant op de vastgestelde tijd de levering ontvangen.

E-fulfilment, jouw webwinkel logistiek uitbesteden

Dit hele bovengenoemde proces van jouw webwinkel logistiek uitbesteden wordt ook wel E-fulfilment genoemd. Wij voeren deze grote hoeveelheid werk tot in de perfectie voor je uit en jij kunt je onbezorgd richten op je bedrijf.

Voor E-fulfilment is een open en transparante samenwerking erg belangrijk. Dina Logistics besteedt hier dan ook veel aandacht aan. Wij zullen intensief contact met je houden en kunnen je op elk gewenst moment inzicht geven in de processen die wij voor je webshop uitvoeren en hebben uitgevoerd. Daarnaast kunnen we probleemloos met je mee opschalen in de groei van jouw webwinkel. We zijn dus een uitstekende oplossing voor een langere termijn!

Een betrouwbare partner voor webshop logistiek

Zoek je een betrouwbare partner voor webshop logistiek? Neem dan contact op met Dina Logistics om in een persoonlijk gesprek jouw mogelijkheden te bespreken. Wij zorgen voor maatwerk oplossingen voor iedere doelstelling en budget. We move you forward.

Heb je interesse? Stel hier je vraag. Onze logistieke experten staan voor je klaar.

We behandelen je vraag zo snel mogelijk, meestal binnen 4u.

 

We move you forward


Het is onze missie uw logistiek te innoveren, uw business te stimuleren en uw gemeenschappelijke groei te activeren.

Dimitry De Koker
Creatief Exclusief Ondernemer


Dina Logistics Industrielaan 11 B-1740 Ternat België  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. BE 0892.078.613