We move you forward

Dina Logistics jouw logistieke partner op maat

Zoek jij een logistieke partner die met je meedenkt over praktijkgerichte oplossingen? Dan moet je zeker contact opnemen met Dina Logistics. Voor iedere klant, voor ieder product en voor ieder budget zoeken wij een passende oplossing op maat. Wij kunnen je volledig logistiek ontzorgen. We move you forward.

Dina Logistics zorgt met een betrouwbare, efficiënte en vooral flexibele service ervoor dat jouw goederen in een perfecte staat op het juiste moment op de plaats van bestemming worden afgeleverd. Dagelijks verzorgen we rond de 1000 leveringen met onze eigen vloot van trucks. Wij stellen onze logistieke service ter beschikking voor jouw leveringen van 1 pakket tot vrachten van maar liefst 24 ton of meer.

Full service organisatie voor logistiek, distributie en opslag

Dina Logistics is een aansprekende Belgische full service organisatie, die gericht is op alle vormen van logistiek, distributie en opslag. Ons logistiek centrum ligt in Ternat waar we een opslagruimte hebben voor maar liefst 7500 palletten.

Vanuit dit punt in centraal België kunnen we je volledig ontzorgen op logistiek vlak, waarbij ons proces volledig is geoptimaliseerd naar de behoefte van onze partners. Door een sterke geografische bezettingsgraad van onze voertuigen kunnen we snel inspelen op noden van onze partners.

Wij streven ernaar om gezamenlijk jouw logistiek te innoveren, om jouw business te stimuleren en een gemeenschappelijke groei te activeren. Dina Logistics is jouw partner op dit gebied.

Snelle levering van jouw goederen

Een veertigtal vrachtwagens staan voor je klaar om jouw zending 24/7 op tijd af te leveren. Binnen ons standaard distributie aanbod kunnen we zelfs zorgen dat jouw levering binnen een gestelde tijd van 24 uur, 12 uur of zelfs 6 uur in de Benelux wordt afgeleverd. Voor spoedleveringen hebben we express mogelijkheden voor oplossingen op maat. Onze vrachtwagens hebben vanzelfsprekend een minimum EURO5-emissienorm voor het vervoeren van alle typen goederen. Ze zijn volledig ADR uitgerust voor eventueel transport in ieder stadscentrum en vervoer van de gevaarlijke stoffen. Vanzelfsprekend kunt je de voortgang van jouw levering iedere minuut volgen door een geavanceerd track and trace systeem.

Dedicated trucks voor logistieke oplossingen op maat

Bij ons staan de wensen van de klant op de eerste plaats. Wij kijken en denken graag mee met de klant voor de meest passende logistieke oplossingen. Naast onze standaard vrachtwagens kunnen wij ook dedicated trucks voor je inzetten.

Hierbij stellen we een vrachtwagen met chauffeur geheel op maat tot jouw beschikking om de opdracht tot in ieder detail en op instructie van de opdrachtgever uit te voeren. Er wordt geen levering van derden in de vrachtwagen geladen waardoor een ophaalschema gegarandeerd kan worden. Dedicated trucks zorgen voor effectieve transportoplossingen voor jouw specifieke behoeften.

Logistiek over zee

Dina Logistics is niet alleen jouw meest geschikte partner over de weg, ook over zee kunnen wij je uitstekend van dienst zijn. Wij kunnen het container- en tractie vervoer voor je verzorgen voor import en export naar Europese en overseas netwerken.

Hiervoor hebben wij de beschikking over niet minder dan 5000m2 cross dock faciliteiten met 23 automatische laadkaaien voor het omladen tussen zeecontainers en onze vrachtwagens. Vanzelfsprekend voorzien wij in douane en accijns faciliteiten. Ook voor logistiek over zee is Dina Logistics jouw partner.

Dina Logistics uw logistieke partner op maat

Neem contact met ons op om eens vrijblijvend samen te zitten en de mogelijkheden van een samenwerking af te stemmen. Wij stemmen graag onze service af op jouw doelstelling. Dina Logistics jouw logistieke partner op maat.

Heb je interesse? Stel hier je vraag. Onze logistieke experten staan voor je klaar.

We behandelen je vraag zo snel mogelijk, meestal binnen 4u.

 

We move you forward


Het is onze missie uw logistiek te innoveren, uw business te stimuleren en uw gemeenschappelijke groei te activeren.

Dimitry De Koker
Creatief Exclusief Ondernemer


Dina Logistics Industrielaan 11 B-1740 Ternat België  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. BE 0892.078.613