We move you forward

Dina Logistics voor e-commerce fulfilment

Heb jij een webshop? Dina Logistics kan je ontzorgen door jouw volledige logistieke proces uit handen te nemen. Wij zorgen voor een full service die volledig op je wensen is afgestemd. Dit maakt Dina Logistics jouw perfecte partner voor e-commerce fulfilment.

Door de sterke opkomst van e-commerce is ook de vraag naar e-commerce fulfilment gestegen. E-fulfilment zorgt voor de volledige afhandeling van de orders van webshops. Aangezien dit een belangrijk proces is in jouw bedrijfsvoering, moet dit met zorg uitgevoerd worden. Niet op de webshop aansluitende diensten van het E-fulfilment bedrijf of een slechte uitvoer van dit bedrijfsproces kan directe negatieve gevolgen hebben voor jouw bedrijfsresultaat. Dat wil toch geen enkele ondernemer?

Het is daarom van zeer groot belang om deze diensten uit te besteden aan een betrouwbaar bedrijf dat met je meedenkt en deze werkzaamheden tot in de perfectie uitvoert. Dina Logistics zorgt voor een efficiënte, betrouwbare en vooral flexibele service op maat.

Logistiek voor webshop uitbesteden

Dina Logistics ontzorgt je volledig op logistiek vlak. Wij zorgen voor een correcte afhandeling van het ontvangen, ver- en ompakken, labelen en (voor een kortere- of langere tijd) stockeren van de goederen tot en met de verzending naar de winkel of consument. Daarnaast verzorgen we uiteraard ook de administratie van deze distributie. Hierbij leveren wij een full service op maat waarmee wij jou volledig kunnen ontzorgen en jij je met een gerust hart op andere zaken kunt richten.

Onze werkwijze stemmen we volledig af op jouw doelstellingen. Voor iedere klant, voor ieder product en voor ieder ieder budget zoeken wij een passende oplossing op maat. Wij denken graag met jou mee over de efficiëntste alternatieven.

We maken hierbij geen onderscheid tussen een grote of kleine webshop, de service en aandacht blijven hetzelfde. Groeit jouw webshop, dan schaalt Dina Logistics vanzelfsprekend probleemloos mee op. Zowel voor 1 als voor 1000 pakketten of meer staat Dina Logistics volledig voor je klaar.

24-uurs distributie van goederen binnen de Benelux

Met een wagenpark van ruim 40 vrachtwagens kunnen we een 24-uurs distributie van goederen binnen de Benelux garanderen. We staan zowel dag als nacht voor je klaar om jouw orders te verwerken conform de gemaakte afspraken. Vanzelfsprekend kunnen jij en jouw klant de voortgang van de zending iedere minuut volgen door een geavanceerd track and trace systeem.

Ons geavanceerde urban logistics center ligt in Ternat. Vanuit dit centrale punt in België kunnen we binnen een kort tijdsbestek met jouw vracht de snelweg bereiken. Onze wagens voldoen allemaal aan een EURO5-emissienorm voor het vervoeren van alle typen goederen. Daarnaast zijn ze volledig ADR uitgerust voor eventueel transport in ieder stadscentrum en vervoer van de gevaarlijke stoffen. Vanzelfsprekend zorgen wij ook dat goederen die speciale aandacht vereisen en pakketten met ongewone afmetingen ook netjes en keurig op tijd bij jouw klant wordt afgeleverd.

Dina Logistics voor e-commerce fulfilment

Dina Logistics is jouw perfecte partner voor e-commerce fulfilment. Wij leveren een belangrijke bijdrage aan het succes van jouw webshop. Dit doen wij door een perfecte service die volledig op maat is. Daarnaast denken wij met een totaalconcept mee over efficiënte oplossingen voor distributie in een druk stadscentrum, waarbij we rekening houden met mobiliteit, geluidsoverlast, kostenbesparing, synergie, afvalverwerking en milieu. Hier plukt iedereen de vruchten van.

Neem contact met ons op om jouw mogelijkheden te bespreken. We move you forward.

Heb je interesse? Stel hier je vraag. Onze logistieke experten staan voor je klaar.

We behandelen je vraag zo snel mogelijk, meestal binnen 4u.

 

We move you forward


Het is onze missie uw logistiek te innoveren, uw business te stimuleren en uw gemeenschappelijke groei te activeren.

Dimitry De Koker
Creatief Exclusief Ondernemer


Dina Logistics Industrielaan 11 B-1740 Ternat België  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. BE 0892.078.613