We move you forward

Dina Logistics voor E-fulfilment op maat

Zoek jij een geschikte partner die met je meedenkt over de beste invulling voor de logistieke processen van jouw webwinkel? Dan is Dina Logistics in alle opzichten de juiste partij. Dina Logistics is een aansprekende aanbieder voor E-fulfilment op maat. Met een full service die volledig op je wensen is afgestemd, zorgen wij voor het hele logistieke proces van zowel kleine- als grote webwinkels. Daarbij schalen we probleemloos met je mee in de groei van jouw webwinkel.

Steeds meer mensen kiezen voor het gemak van de mogelijkheden die webwinkels kunnen bieden. Om een aankoop te kunnen doen hoeven mensen immers niet meer de deur uit, hun aankoop wordt (normaal gezien) snel thuisbezorgd!

Omdat er veel online aanbod is, is de concurrentie tussen de webwinkels erg groot. Een consument kan immers maar één keer zijn of haar euro uitgeven. Onderscheidende aspecten zijn niet alleen het aanbod en de prijsstelling hiervan, ook de leveringsvoorwaarden en de bezorging van deze bestelling zijn van groot belang. Bij een negatieve ervaring zal een klant overstappen naar een concurrent en de webwinkel niet snel een tweede kans geven.

Het logistieke proces van een webshop

Het succes van een webwinkel hangt, naast het aanbieden van een goed assortiment tegen een mooie prijs, vooral af van twee belangrijke factoren. Als eerste hangt het af van de marketing, hoe het aanbod wordt gepresenteerd, maar een andere belangrijke factor is het logistieke proces van een webshop. Dit mag absoluut niet onderschat worden!

Het logistieke proces is bijna de aorta van een webwinkel. Als dit niet goed georganiseerd wordt, zal dit van grote invloed zijn op het succes. De moderne (vaak kritische) consument verlangt immers niets anders dan een correcte levering, die plaats moet vinden binnen een zeer korte tijd na het bestellen.

Is het logistieke proces van jouw webwinkel volledig in orde? Kun jij altijd een korte leveringstijd en correcte levering garanderen? Als dit het geval is, ben je er zeker van dat je dat in de toekomst ook kan blijven doen?

E-fulfilment voor webwinkels

Bij een logistiek proces van een webwinkel komt vaak veel kijken. Denk hierbij aan het ontvangen van jouw voorraad. Vaak komt dit in grote omdozen binnen dus moet dit omgepakt worden in consumenten eenheden of verpakkingen voor een fysieke winkel en voorzien worden van de juiste labels. Als er een bestelling geplaatst wordt, moet de levertijd kort zijn. Er moet dus een voorraad aangehouden worden zodat er snel uit stock geleverd kan worden. Deze levering moet natuurlijk ook snel en correct plaatsvinden en van al deze handelingen moet een waterdichte administratie bijgehouden worden om het overzicht te behouden.

Veel webshops kiezen ervoor om dit logistieke proces uit handen te geven om hier zelf geen omkijken meer naar te hebben. E-fulfilment voor webwinkels is hier een uitstekende oplossing voor. Bij E-fulfilment zorgt een externe partij voor de volledige afhandeling van de orders van webshops. De ondernemer heeft hiermee volledig de handen vrij om zich te concentreren op de bedrijfsvoering.

Dina Logistics voor logistieke processen

Bij het uit handen geven van dit soort belangrijke processen is het verstandig om samen te werken met een betrouwbaar bedrijf. Het heeft immers een directe invloed op jouw bedrijfsresultaat. Dina Logistics is jouw perfecte partner voor E-fulfilment.

Dina Logistics is een aansprekende aanbieder van logistieke processen. Voor iedere klant kunnen we logistiek ontzorgen, ongeacht het product of het budget. Wij zoeken altijd logistieke oplossingen op maat. Dagelijks verzorgen we rond de 1000 leveringen waarvoor we een zeer uitgebreid wagenpark tot onze beschikking hebben. Wij stellen onze logistieke service ter beschikking voor leveringen van 1 pakket tot vrachten van maar liefst 24 ton of meer. We staan dus klaar voor kleine en grote aanbieders.

Korte leveringstijden bij Dina Logistics

Dina Logistics heeft een groot logistiek centrum in Ternat. Op deze plaats in midden België hebben we een opslagruimte voor maar liefst 7500 palletten. Deze gunstige ligging zorgt er ook voor dat we snel de grote weg kunnen bereiken en letterlijk snel alle kanten op kunnen. We hebben dan ook korte leveringstijden en kunnen een levering binnen 24 uur in de volledige Benelux garanderen maar hebben ook veel mogelijkheden voor snellere leveringen. Deze leveringen zijn uiteraard te volgen via een geavanceerd track and trace systeem.

Ons logistieke proces is volledig geoptimaliseerd naar de behoefte van onze partners. Onze vrachtwagens zijn voorzien van alle benodigde vergunningen en vignetten om alle goederen volgens de juiste normeringen te vervoeren naar iedere plaats. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor onze partners klaar en kunnen zelfs dedicated trucks inzetten. Tevens hebben wij voorzieningen voor het vervoer over water.

Gedurende al onze distributie bewegingen denken wij vanzelfsprekend mee over maatschappelijke belangen. Hiervoor hebben we een totaalconcept waarin onder andere efficiënte oplossingen voor distributie in een druk stadscentrum verwerkt zijn. Hierbij houden we rekening met mobiliteit, geluidsoverlast, kostenbesparing, synergie, afvalverwerking en milieu.

Dina Logistics voor E-fulfilment op maat

Naast alle bovengenoemde logistieke diensten, is Dina Logistics ook een uitstekende aanbieder van E-fulfilment op maat. Vanuit ons ruime distributiecentrum kunnen wij dit hele logistieke proces voor je uit handen nemen.

De werkwijze die wij voor jou uitvoeren, stemmen we volledig af op jouw doelstellingen. Hierbij delen we graag onze lange ervaring in deze sector en denken we vanzelfsprekend met jou mee over de efficiëntste alternatieven. Wij zorgen dat de artikelen op de juiste manier worden verwerkt en op tijd op de plaats van bestemming aankomen. Vanzelfsprekend is dat ook van toepassing bij goederen die speciale aandacht vereisen en pakketten met ongewone afmetingen.

Bij onze E-fulfilment diensten op maat hoort ook dat we meebewegen met de ontwikkelingen van jouw webwinkel. Wij staan nu en in de toekomst voor je klaar met onze logistieke processen en kunnen moeiteloos met jou opschalen bij groei van jouw webshop. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over je toekomstige bedrijfsprocessen.

Een betrouwbare partner voor E-fulfilment

Betrouwbaarheid is een belangrijk criterium bij E-fulfilment. Hier hechten wij dan ook veel waarde aan en zorgen altijd voor openheid en transparantie in onze samenwerkingen. Ons geavanceerde urban logistics center is voorzien van een hypermodern camerasysteem om enige misverstanden te voorkomen en om je stock te volgen gebruiken wij een zeer doordacht tracking systeem waarmee je jouw goederenstroom live kunt volgen.

Dina Logistics als E-fulfilment partner

Zoals je hierboven dus kunt lezen is Dina Logistics een uitstekende partner voor E-fulfilment. We move you forward, letterlijk en figuurlijk. Heb jij interesse in Dina Logistics als E-fulfilment partner? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Heb je interesse? Stel hier je vraag. Onze logistieke experten staan voor je klaar.

We behandelen je vraag zo snel mogelijk, meestal binnen 4u.

 

We move you forward


Het is onze missie uw logistiek te innoveren, uw business te stimuleren en uw gemeenschappelijke groei te activeren.

Dimitry De Koker
Creatief Exclusief Ondernemer


Dina Logistics Industrielaan 11 B-1740 Ternat België  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. BE 0892.078.613