We move you forward

Dina Logistics voor logistiek, opslag en distributie in Ternat

Wie op zoek is naar een geschikte partner voor logistiek, opslag en distributie in Ternat komt al snel bij Dina Logistics uit. Met een efficiënte, betrouwbare en vooral flexibele service zorgen wij voor een full service op maat. Wij zorgen dat alle goederen veilig worden gelost, gestockeerd om vervolgens weer in perfecte staat op de juiste tijd en plaats van bestemming worden afgeleverd.

Ons warehouse in Ternat heeft plaats voor maar liefst 7500 palletten. Vanuit dit punt in centraal België kunnen we je volledig ontzorgen op logistiek vlak, waarbij ons proces volledig is geoptimaliseerd naar jouw wensen en doelstellingen. Wij streven ernaar om gezamenlijk jouw logistiek te innoveren om jouw business te activeren en een gemeenschappelijke groei te waarborgen. Dina Logistics is dan ook jouw perfecte partner op dit gebied.

Logistiek vanuit het midden van België

Voor onze logistieke dienstverlening hebben we meer dat 40 vrachtwagens tot onze beschikking. Dagelijks verzorgen we dan ook rond de 1000 leveringen. We staan zowel dag als nacht voor je klaar om jouw orders te verwerken conform de gemaakte afspraken. Onze vrachtwagens hebben vanzelfsprekend een minimum EURO5-emissienorm voor het vervoeren van alle typen goederen en zijn volledig ADR uitgerust voor eventueel transport in ieder stadscentrum en vervoer van de gevaarlijke stoffen.

Door onze gunstige ligging in het midden van België zijn we vanaf de snelweg goed bereikbaar en zijn de afstanden naar grote steden als Brussel, Leuven, Antwerpen en Gent niet zo groot. Daarnaast denken wij met een totaalconcept mee over efficiënte oplossingen voor distributie in een druk stadscentrum, waarbij we rekening houden met mobiliteit, geluidsoverlast, kostenbesparing, synergie, afvalverwerking en milieu.

Leveringen van Ternat naar het buitenland

Ook voor leveringen van Ternat naar het buitenland is Dina Logistics jouw partner. We kunnen een 24-uurs distributie van goederen binnen de Benelux garanderen en daarnaast hebben we mogelijkheden voor express leveringen naar aanleiding van spoedopdrachten. Tevens kunnen wij het container- en tractie vervoer voor je verzorgen voor import en export naar Europese en overseas netwerken. Vanzelfsprekend kun je de voortgang van jouw zending iedere minuut volgen door een geavanceerd track and trace systeem.

Opslag van goederen in Ternat voor korte- of lange termijn

In ons logistieke centrum in Ternat hebben we ook veel ruimte om goederen voor je op te slaan. Opslag van goederen is zowel voor korte- als voor lange termijn bij ons mogelijk. Geklimatiseerde opslag behoort hierbij ook tot de mogelijkheden. Ook met betrekking tot de opslag denken wij graag met je mee en kun je flexibel gebruik maken van onze opslagmogelijkheden.

Wij schalen probleemloos met je mee op als je na verloop van tijd meer of minder opslagruimte nodig hebt. Door onze gunstige ligging zijn jouw goederen makkelijk te bereiken en snel van punt A naar punt B te vervoeren. Onze opslag is voorzien van geavanceerde veiligheidsvoorzieningen zodat de je ook hierin volledig wordt ontzorgt.

Distributie van goederen

Naast de stocking en transport van goederen kunnen wij ook het distributieproces volledig van je overnemen. Hierdoor kan Dina Logistics een belangrijke partner voor je zijn in e-commerce fulfilment. Wij ontzorgen jou in het volledige distributieproces. Denk hierbij aan handelingen als een correcte afhandeling van het ontvangen, ver- en ompakken, labelen en stockeren van de goederen tot en met de verzending naar de winkel of consument. Dit is zeker interessant voor webshops.

Ook de werkwijze op dit vlak stemmen we volledig af op jouw doelstellingen. Voor iedere klant, voor ieder product en voor ieder ieder budget zoeken wij een passende oplossing op maat. Wij denken graag met jou mee over de efficiëntste alternatieven.

Dina Logistics voor logistiek, opslag en distributie in Ternat

Neem voor logistiek, opslag en distributie in Ternat contact op met Dina Logistics. Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u om jouw persoonlijke doelstellingen te bespreken en hiervoor passende oplossingen te bedenken. Wij streven ernaar om gezamenlijk jouw logistiek te innoveren om jouw business te stimuleren en een gemeenschappelijke groei te activeren. We move you forward.

Heb je interesse? Stel hier je vraag. Onze logistieke experten staan voor je klaar.

We behandelen je vraag zo snel mogelijk, meestal binnen 4u.

 

We move you forward


Het is onze missie uw logistiek te innoveren, uw business te stimuleren en uw gemeenschappelijke groei te activeren.

Dimitry De Koker
Creatief Exclusief Ondernemer


Dina Logistics Industrielaan 11 B-1740 Ternat België  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. BE 0892.078.613