We move you forward

Distribution

DINA ontzorgt je volledig op logistiek vlak: van het ontvangen, verpakken en stockeren van de goederen tot de distributie naar de winkel of eindklant. Met een vloot van meer dan 40 trucks staan we rechtstreeks in voor 24-uurs distributie binnen de Benelux. Onze vrachtwagens voldoen allemaal minimum aan de EURO5-emissie-norm en zijn bovendien volledig ADR uitgerust, waardoor we ons in elk stadscentrum mogen begeven, de kilometerheffing laag is, en we onze klanten optimaal kunnen bedienen.

Zowel 's nachts als overdag staan we klaar om jouw goederen te verdelen conform de gemaakte afspraken. Iedereen kan bij DINA terecht, of je nu 1 of 1000 pakketten wilt laten bezorgen, ons team staat altijd voor je klaar.

Logistieke dienstverlening op maat

Dina Logistics biedt een antwoord op al jouw logistieke vragen. Stipt en keurig leveren, vervoer van gevaarlijke stoffen (ADR) of zware vrachten (24 Ton en meer), producten die een speciale behandeling vereisen of pakketten met ongewone afmetingen ... wij zorgen ervoor dat alle goederen netjes bij de klant afgeleverd worden en we regelen de administratie.

24u distributie op Beneluxniveau

Dag- en nachtdistributie

Stadsdistributie

wij ontvangen & stockeren jouw aankopen

Wij ontzorgen je op logistiek vlak

In ons crossdock in Ternat ontvangen, lossen, stockeren en behandelen we jouw goederen volgens jouw vereisten, en leveren deze vervolgens af op de gevraagde plaats , volgens de genomen afspraken.

Volg live jouw stock en plan leveringen

Elke handelaar kan zijn goederenstroom via ons in house online stock beheers pakket tot in detail en live opvolgen. Uitbaters van winkels kunnen zo na sluitingstijd de stock in hun zaak controleren en indien nodig een levering inplannen. Wij maken deze dan onmiddellijk klaar voor levering (ook 's nachts).

Hoe kan ik je helpen?

Laten we eens vrijblijvend samenzitten om de mogelijkheden te bekijken van een samenwerking. Ik start met het bepalen van jouw persoonlijk klantenprofiel zodat ik jouw behoeften en wensen op vlak van logistiek klaar en helder in beeld krijg.

Rachid Asabdoune - Warehouse en Fleet management – mentor DINA Driving Academy Afspraak maken

wij ontzorgen je volledig op logistiek vlak

Gecentraliseerde stadsdistributie

Via ons meest geavanceerde Urban Logistics center in Ternat willen wij vanuit dit centraal punt, binnen een straal van om en bij de 25 km, alle handelaars en winkelcentra van de omliggende stadskernen gaan bevoorraden. Dit centraliseert alle goederenstromen en ontlast de stad een grote verkeersdrukte en een heleboel afval. Het werk als een postbussysteem, maar dan voor goederen.

Opslag en herverpakking

In ons warehouse in Ternat worden jouw goederen naar wens voor korte of langere termijn gestockeerd. Misschien heb je de behoefte om de goederen te herverpakken? Bijvoorbeeld als je de eigenaar bent van een webwinkel, en de ingekochte goederen die tijdelijk bewaard worden in ons warehouse, door ons wilt laten herverpakken met het label van jouw bedrijf alvorens we het transport naar de eindklant verzorgen. Het kan allemaal.

Totaalconcept

In drukke steden vormt de distributie van goederen een absolute uitdaging waar Dina Logistics handig op inspeelt. Wij hebben een totaalconcept uitgewerkt waarbij wij rekening houden met mobiliteit, geluidsoverlast, kostenbesparing, synergie, afvalverwerking en milieu. We trachten door onze innovatieve en vooruitstrevende aanpak de hinder in de stad tot een absoluut minimum te beperken en de stad haar glans terug te geven.

Meer over stadsdistributie

Heb je interesse? Stel hier je vraag. Onze logistieke experten staan voor je klaar.

We behandelen je vraag zo snel mogelijk, meestal binnen 4u.

 

We move you forward


Het is onze missie uw logistiek te innoveren, uw business te stimuleren en uw gemeenschappelijke groei te activeren.

Dimitry De Koker
Creatief Exclusief Ondernemer


Dina Logistics Industrielaan 11 B-1740 Ternat België  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. BE 0892.078.613