We move you forward

E-commerce

Vorig jaar was weer een recordjaar wat betreft e-commerce en deze markt blijft maar maand na maand groeien. Deze snel groeiende en veranderende markt is ook voor de logistieke branche een grote uitdaging. Een eigen logistiek centrum is enkel voor de grote jongens op internet weggelegd, maar ook als kleine of middelgrote webwinkel is het één van jouw grootste uitdagingen om de bestelling tijdig en correct bij jouw klant af te leveren.

Wat zou jij er van denken als jij je vanaf morgen volledig zou kunnen focussen op je productaanbod, je marketing en de verkoop via je webwinkel en wij het volledige logistieke proces voor onze zorg nemen? Heb je er al eens bij stil gestaan hoeveel tijd je verliest met het aannemen en uitpakken van leveringen? Vervolgens het stockeren, ompakken of herlabelen? En tenslotte het verzendklaar maken, labels printen en plakken en misschien zelfs nog naar een verzendpunt brengen? Waarschijnlijk is het veel voordeliger je fulfillment aan ons uit te besteden.

de voordelen van je fulfilment uit te besteden

Behoud je focus op je business en je webwinkel, jij verkoopt, wij doen de rest.

Wij nemen je bergen werk uit handen en jij hebt deze tijd over voor hetgeen je het liefste doet, met je webwinkel bezig zijn!

Je garage, opslagplaats of loods is al snel te klein als de zaken gaan lopen. Wij schalen probleemloos met jou op.

Wij helpen je met de opmaak van deze kost, tot in detail zodat je perfect op voorhand weet hoe je jouw product in de markt moet zetten.

Onderscheid je webwinkel met een geper- sonaliseerde verpakking of voeg een gadget of brochure toe aan iedere bestelling.

Laat jouw leverancier bij ons leveren, wij verwijderen alle labels en voorzien de pakketten van jouw labels voor verzending.

Van 1 pakket tot
een volle vracht van 24 Ton

Wij stellen onze logistieke diensten ter beschikking
vanaf 1 pakketje van 1 kg tot volle vracht van
24 Ton
en gaan nog verder indien het nodig
is. Bij ons geen contracten, minimum-
aantallen of vaste abonnementskosten.
Wij geven je de kans om te starten
met één pakket en groeien graag
met jou mee.

Hoe kan ik je helpen?

Laten we eens vrijblijvend samenzitten om de mogelijkheden te bekijken van een samenwerking. Ik start met het bepalen van jouw persoonlijk klantenprofiel zodat ik jouw behoeften en wensen op vlak van logistiek klaar en helder in beeld krijg.

Rachid Asabdoune - Warehouse en Fleet management – mentor DINA Driving Academy Afspraak maken

Wij ontzorgen je volledig op logistiek vlak

Laat uw bestellingen leveren aan ons crossdock

Wij nemen jouw leveringen aan, alle leveringen worden gecontroleerd en meteen geregistreerd? Jij kunt real time je voorraad volgen via ons in house stock beheerspakket.

Wij doen een volledige handeling van jouw levering op maat

Alles is mogelijk: labelen en herlabelen, verpakken en ompakken, samenstellen, sorteren, toevoegen van handleidingen of brochures ... Volgens een vastgestelde procedure zullen wij jouw leveringen handelen. Ons kwaliteitscontrolesysteem draagt zorg voor een kwalitatieve afhandeling van iedere levering.

Wij stockeren jouw goederen

Wij stockeren jouw producten in ons state-of-the-art warehouse in Ternat. Jij kunt je voorraad live volgen via onze software en krijgt zelfs een melding als je minimumstock bereikt is. Al je producten worden seconde per seconde door ons high-end beveiligingscamerasysteem gevolgd.

Wij leveren jouw bestellingen volgens afspraak

Krijg jij een bestelling binnen, dan meld je deze simpel aan via het online systeem en gaan wij meteen voor jou aan de slag. We verzamelen je bestelling, maken deze klaar voor transport en leveren deze de dag na bestelling of zelfs dezelfde dag wanneer jij dat wenst.

Geniet van ons expertise in logistiek

Wij denken graag met jou mee. Hoe kan het logistieke process efficiënter en goedkoper? Hoe kunnen we op logistiek vlak jouw webwinkel nog meer onderscheiden? Onze experten adviseren je graag bij al je vragen.

Heb je interesse? Stel hier je vraag. Onze logistieke experten staan voor je klaar.

We behandelen je vraag zo snel mogelijk, meestal binnen 4u.

 

We move you forward


Het is onze missie uw logistiek te innoveren, uw business te stimuleren en uw gemeenschappelijke groei te activeren.

Dimitry De Koker
Creatief Exclusief Ondernemer


Dina Logistics Industrielaan 11 B-1740 Ternat België  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. BE 0892.078.613