We move you forward

Flexible warehousing voor opslag van goederen

Voor een betrouwbaar adres waar je met een gerust hart jouw voorraad kunt stockeren, moet je zeker contact opnemen met Dina Logistics. Met onze op maat afgestemde mogelijkheden zorgen we voor flexible warehousing voor opslag van goederen voor een korte- of lange termijn. We move you forward.

Dina Logistics is een gerenommeerd bedrijf in België dat een full service levert voor distributie, opslag en logistieke oplossingen. De diensten van Dina Logistics worden volledig afgestemd op de wensen en doelstellingen van de klant, die wij als partner beschouwen. We denken immers graag mee over het meest geschikte alternatief dat volledig aansluit bij jouw wensen. Voor iedere klant, voor ieder product en voor ieder budget zoeken wij een passende oplossing op maat.

Milieuklasse 1 vergunning voor opslag

Ons geavanceerde urban logistics center ligt in Ternat, in het centrum van België. Hier hebben we ruimte voor maar liefst 7500 palletten. Hier kunnen wij oplossingen op maat bieden met betrekking tot de opslag van goederen. Wij zijn uniek in de regio met een milieuklasse 1 vergunning. Deze vergunning geeft ons veelzijdige mogelijkheden om in alle opzichten volledig voor je klaar te staan voor jouw goederenopslag en eventuele behandeling van goederen. Ook voor geklimatiseerde opslag ben je bij Dina Logistics aan het juiste adres. Ons team van vakkundige medewerkers zorgt voor de juiste behandeling van jouw producten. Daarnaast staat hygiëne zeer hoog bij ons in het vaandel. Onze opslag zal er te allen tijde proper uitzien.

Korte- of lange termijn opslag van grondstoffen en eindproducten

Wij kunnen zorgdragen voor een korte- of lange termijnopslag van zowel grondstoffen als eindproducten. Wij maken geen onderscheid of dit één pallet betreft of een partij van een grote hoeveelheid palletten. Onze zorg en aandacht voor jouw goederen blijft gelijk. Daarnaast hebben we vanzelfsprekend ook mogelijkheden om goederen van afwijkende afmetingen voor je op te slaan.

Jouw leveranciers kunnen de producten gewoon bij ons warehouse afleveren. Wij zorgen voor de juiste afhandeling van processen als het laden en lossen, het ontvangen, behandelen en stockeren van de goederen. Vanzelfsprekend houden we hier een correcte administratie van bij. Al deze handelingen voeren wij vanzelfsprekend volledig uit volgens de met jouw gemaakte afspraken.

Veilige opslag van goederen

Betrouwbaarheid is een belangrijk criterium voor de opslag van goederen. Wij hechten veel waarde aan openheid en transparantie. Daarom is ons warehouse ingericht met een hypermodern camerasysteem om enige misverstanden te voorkomen.

Om je stock te volgen is onze ruimte uitgerust met een doordacht, geoptimaliseerd en op maat gemaakt house tracking systeem. Hiermee kun je altijd jouw goederenstroom live volgen. Daarnaast zijn de opslagruimtes alleen bereikbaar na een toegangscontrole. Op deze manier kunnen wij het in ons gestelde vertrouwen bevestigen. Je wilt toch ook je goederen op een betrouwbaar adres opslaan en niet onaangenaam verrast worden?

Stockageruimte van 1 pallet vanaf €1 per week

Stockeer je opslag bij Dina Logistics. Wij bieden stockageruimte aan vanaf 1 collo, maar je bent natuurlijk vrij om zelf te bepalen hoeveel colli of palletten je bij ons wilt onderbrengen. Je kunt je voorraad stockeren vanaf €1 per week per pallet, zonder extra verplichtingen!

Heb je na verloop van tijd meer opslagruimte nodig? Geen probleem, Dina Logistics schaalt probleemloos mee op. We move you forward. Neem contact met ons op om jouw mogelijkheden te bespreken.

Heb je interesse? Stel hier je vraag. Onze logistieke experten staan voor je klaar.

We behandelen je vraag zo snel mogelijk, meestal binnen 4u.

 

We move you forward


Het is onze missie uw logistiek te innoveren, uw business te stimuleren en uw gemeenschappelijke groei te activeren.

Dimitry De Koker
Creatief Exclusief Ondernemer


Dina Logistics Industrielaan 11 B-1740 Ternat België  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. BE 0892.078.613