We move you forward

Goed adres voor korte- en lange termijn opslag van goederen

Er zijn diverse voorwaarden die gesteld moeten worden bij de opslag van goederen. Deze opslag moet niet alleen betrouwbaar en netjes zijn, je moet ook 24/7 de beschikking hebben over jouw goederen. Een goed adres voor korte- en lange termijn opslag van goederen is Dina Logistics. Wij zorgen voor een full service die volledig op jouw wensen zijn afgestemd.

Dina Logistics biedt al stockageruimte aan vanaf 1 collo. Je kunt je voorraad al stockeren vanaf slechts €1 per week per pallet, zonder extra verplichtingen! Lees snel verder hierover.

Dina Logistics voor logistiek, distributie en opslag van goederen.

Dina Logistics is een aansprekend bedrijf voor logistiek, distributie en opslag van goederen. We beschikken over een ultramoderne warehouse in Ternat, in het centrum van België op relatief korte afstanden van Brussel, Leuven, Antwerpen en Gent. Ons opslagcentrum ligt kort bij de autosnelweg zodat we in een korte tijd alle richtingen op kunnen voor snelle leveringen. Hiervoor hebben we de beschikking over ruim 40 vrachtwagens.

Geklimatiseerde opslag

In ons distributiecentrum is plaats voor maar liefst 7500 palletten. Hiermee zijn wij een groot warehouse in België. Wij zijn echter uniek in de regio met een milieuklasse 1 vergunning. Hierdoor kunnen wij volledig voldoen aan jouw opslag wensen en daarbij ook nog voor eventuele behandeling van goederen zorgdragen. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor geklimatiseerde opslag. Wij hebben gespecialiseerde vakmensen in dienst die de juiste behandeling van jouw temperatuurgevoelige producten kunnen garanderen.

Daarnaast vinden we het belangrijk dat de opslag er schoon en ordentelijk uitziet. Daarom staat hygiëne zeer hoog bij ons in het vaandel. Efficiënte opslag van goederen vereist immers optimaal gebruik van de beschikbare ruimte, orde en structuur.

Opslag op maat

Dina Logistics biedt een betrouwbare en flexibele oplossing voor opslag op maat. Wij zien onze klanten dan ook als partners waarmee we samenwerken om een gezamenlijk doel te realiseren. Wij denken graag met je mee in de beste oplossingen en alternatieven.

Wij kunnen een korte- of lange termijnopslag van zowel grondstoffen als eindproducten verzorgen. Alle processen, zoals het laden en lossen, het ontvangen, behandelen, het stockeren van de goederen en de administratie worden precies zo uitgevoerd als we van tevoren hebben afgesproken. Jij hebt er geen omkijken meer naar. Jij wordt hierin volledig ontzorgt.

Beschikbare ruimte voor opslag

Een andere vorm van opslag op maat is de beschikbare ruimte. Wij kunnen het voorstellen dat het lastig in te schatten is hoeveel ruimte je (in de toekomst) nodig hebt. Voor ons is dat geen probleem. Ook dit is voor korte- of lange termijnopslag flexibel in te zetten.

Dina Logistics schaalt probleemloos mee op als je na verloop van tijd meer opslagruimte nodig hebt. Je kunt dus met een gerust hart een samenwerking met ons aangaan zonder je zorgen te hoeven maken over de toekomst of al direct teveel te betalen. Wij zorgen voor de eerlijke prijsstelling.

Veilige opslag van goederen

Een veilige en betrouwbare opslag van goederen is natuurlijk van belangrijke waarde. Bij Dina Logistics kunnen we je goederenstroom op ieder moment live en tot in detail volgen door ons geavanceerde house tracking systeem. Daarnaast is ons warehouse voorzien van een hypermodern camerabewaking systeem, is er een toegangscontrole om de opslag te betreden en zijn alle goederen vanzelfsprekend verzekerd.

Dina Logistics voor korte- en lange termijn opslag van goederen

Wij denken graag met je mee over praktijkgerichte oplossingen met betrekking tot korte- en lange termijn opslag van goederen. Voor iedere klant, voor ieder product en voor ieder budget zoeken wij een passende oplossing op maat. Wij kunnen je hierin volledig ontzorgen. We move you forward. Neem contact met ons op om jouw mogelijkheden te bespreken.

Heb je interesse? Stel hier je vraag. Onze logistieke experten staan voor je klaar.

We behandelen je vraag zo snel mogelijk, meestal binnen 4u.

 

We move you forward


Het is onze missie uw logistiek te innoveren, uw business te stimuleren en uw gemeenschappelijke groei te activeren.

Dimitry De Koker
Creatief Exclusief Ondernemer


Dina Logistics Industrielaan 11 B-1740 Ternat België  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. BE 0892.078.613