We move you forward

Industrie & KMO

DINA is ontstaan als logistieke partner van grote industriële toeleveranciers. Door ons Europees distributiecentrum centraal in België te vestigen, garanderen we moeiteloos termijnzendingen binnen de 24u, 12u en zelfs als goederen om 5u in de ochtend op onze crossdock aankomen, zijn wij in staat om deze binnen de 6u nog op bestemming tijdig geleverd te krijgen binnen ons standaard distributieaanbod. Op deze manier verzorgen wij dagelijks om en bij de 1000 leveringen verdeeld door onze eigen vloot trucks. Dat is nog net iets beter dan JUST IN TIME.

Als dit nog niet snel genoeg is staat ons team steeds paraat om een oplossing op maat uit te werken via onze expres mogelijkheden. Ons volledig ADR uitgeruste vloot van toch wel om en bij de 40 wagens staat 24/7 paraat om aan de hoge vereisten van onze klanten/partners te voldoen. Via ons krachtig Europees netwerk van professionele partners kunnen wij ervoor zorgen dat er een snelle internationale verbinding is tussen de verschillende industrieën, ook al gaat het maar om 1 pakketje.

Onze logistieke oplossingen

24u distributie op Beneluxniveau

Volledig ADR uitgeruste vloot van meer dan 40 wagens in eigen beheer met een online opvolging.

5000 m² crossdock faciliteiten met 32 automatische laadkaaien voor het omladen tussen zeecontainers en onze vrachtwagens.

Dag- en nachttransport/distributie

Douane en accijnsfaciliteiten

Korte- en langetermijnopslag van zowel grondstoffen als afgewerkte producten.

Import en export naar Europese en overseas netwerken.

Aanleveren van grondstoffen voor productielijnen.

Container- en tractievervoer

Van 1 pakket tot
een volle vracht van 24 Ton

Wij stellen onze logistieke diensten ter beschikking
vanaf 1 pakketje van 1 kg tot volle vracht van
24 Ton
en gaan nog verder indien het nodig
is. Op aanvraag stellen wij dedicated trucks
ter beschikking voor onze klanten waarbij
onze voertuigen geheel op maat elke
opdracht tot in elk detail op instructie
van onze opdrachtgever gaan
uitvoeren.

How can we move you forward?

Laten we eens vrijblijvend samenzitten om de mogelijkheden te bekijken van een samenwerking. Contacteer nu rechtstreeks onze experts ter zake om jou verder te helpen. We starten met het bepalen van jouw persoonlijk klantenprofiel zodat we jouw behoeften en wensen op vlak van logistiek klaar en helder in beeld krijgen en een oplossing op maat kunnen bieden voor jouw logistieke vragen.

Contacteer ons

Wij ontzorgen je volledig op logistiek vlak

Expertise in logistiek uit vele sectoren

De grote diversiteit van ons cliënteel zorgt voor een expertise in verschillende markten, waardoor wij perfect kunnen inspelen op de knelpunten van meerdere sectoren.

Wij kunnen snel inspelen op logistieke noden

Door onze sterke geografische bezettingsgraad inzake voertuigen in België, hebben wij de mogelijkheden om op zeer korte tijd in te spelen op de noden van onze klanten.

We verladen alle type goederen

Onze vrachtwagens, met een minimum EURO5-emisie-norm, zijn gebouwd voor het verladen van alle type goederen. Hierdoor kunnen wij papier, chemicaliën, gevaarlijke stoffen, ruwe bouwmaterialen tot pallets voor de voedingsindustrie gecombineerd vervoeren. De continue opleiding van onze mensen speelt hierin een belangrijke rol.

State of the art warehouses met milieuklasse 1

Uniek in onze regio is het milieuklasse 1 certificaat, dat ons warehouse verworven heeft. Door het verkrijgen van deze vergunning kunnen wij inspelen op de vele verschillende vragen van ons gediversifieerd klantenbestand inzake opslag en behandeling van goederen en stoffen uit milieuklasse 1.

Uw pakketten worden seconde op seconde gevolgd

Veiligheid door camerabewaking: elke seconde dat de goederen in onze handen zijn, worden ze visueel door de camera gevolgd.

Hoe wij industrie & kmo ondersteunen

In house IT-development op maat van elke klant/partner.

Korte en directe communicatie- en beslissingslijnen.

Persoonlijk uitgewerkte tarieven op basis van specificaties voor elke sector en product vereisten.

Pro activiteit en streven naar perfectie. Door ons constant innovatieproces zorgen wij ervoor steeds een stap vooruit te zijn. Wij zijn voordenkers!

Heb je interesse? Stel hier je vraag. Onze logistieke experten staan voor je klaar.

We behandelen je vraag zo snel mogelijk, meestal binnen 4u.

 

We move you forward


Het is onze missie uw logistiek te innoveren, uw business te stimuleren en uw gemeenschappelijke groei te activeren.

Dimitry De Koker
Creatief Exclusief Ondernemer


Dina Logistics Industrielaan 11 B-1740 Ternat België  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. BE 0892.078.613