We move you forward

And more


Door de jaren heen heeft DINA niet alleen expertise verworven in de logistieke sector, maar zijn we ook experts geworden inzake de optimalisatie van bedrijfsprocessen. Ervaren werknemers kijken erop toe dat elke schakel zo efficiënt mogelijk verloopt. Naast onze eigen systemen, trachten we ook steeds de werking bij onze partners te optimaliseren, zodoende dat de processen doeltreffender worden en de kwaliteit hoog blijft.

Mede door deze expertise en ervaring geven we ook kansen. Meer bepaald gaan we, vanuit onze eigen visie iedereen zo goed mogelijk opleiden en begeleiden met betrekking tot hun organisatie, hun functioneren en hun toekomst. Wij geloven in jonge ondernemers en willen deze in alle aspecten kunnen bijstaan om hun grote doorbraak te kunnen verwezenlijken. Tenslotte zijn organisaties die het beste advies geven, voornamelijk organisaties die het klappen van de zweep kennen. Perfectie is onze drijfveer en wij kijken verder dan klantenrelaties. Wij gaan voor partnerships waarbij voor onze partners is enkel de beste ervaring van toepassing is.

We move you forwardmeer dan enkel logistiek

Vergaderzaal met zicht op ons logistiek proces

Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om in ons logistiek centrum in Ternat een vergaderzaal te huren. De ruimte biedt zicht op het logistiek proces zodat je, als partner, jouw medewerkers, klanten, leveranciers of andere stakeholders een visuele voorstelling kunt geven van de logistieke processen die tijdens de meeting aan bod komen.

Opleidingen

Wij vinden het belangrijke om onze opgedane expertise en ervaring in de logistieke sector te delen en zo bij te dragen tot de mogelijke doorbraak van jou bedrijf.

DEVELOPMENT & IT oplossingen OP MAAT

Het optimaliseren van onze interne bedrijfsprocessen en de hieruitvolgende digitalisering zit in het DNA van onze organisatie. Als je met jouw bedrijf een gestage groei ervaart is een goede it-infrastructuur en efficiënte bedrijfsprocessen onontbeerlijk. Onze experten zorgen voor een digitale koppeling tussen jouw en onze it-infrastructuur. Bezoek de website van onze IT partner GEECON.

Marketing

Als logistieke partner van vele e-commerce bedrijven weten we als geen ander dat een juiste marketingaanpak en goede online profilering een must zijn om te slagen. Wij staan klaar samen met onze professionele partners om jou hierin te adviseren en ten volle bij te staan. Bezoek de website van onze partner in online marketing Creatic.

Recyclagepark

Ons state-of-the-art warehouse in Ternat beschikt tevens over een eigen recyclagepark. Zo kunnen we leeggoed en verpakkingen na levering terug meenemen om bij ons op de site te recycleren zodat uzelf of uw klant niet met deze afval blijft zitten. Weer een extra service waarmee wij onze, en jij jouw dienstverlening mee kan onderscheiden.

HIGH SECURITY SYSTEM

De beveiliging van jouw goederen nemen we bij DINA nauw ter harte. Ons logistiek center is uitgerust met een high-end camerasysteem. Wijzelf kunnen live toezien op de goederenstroom en de beelden worden ook geregistreerd. We hebben dus te allen tijde een goed beeld van wat er met jouw goederen gebeurt, we zien wanneer deze binnenkomen, hoe ze intern verwerkt worden en wanneer ze het warehouse verlaten.

Kantoorruimtes

In ons logistiek centrum hebben we ook kantoorruimtes te huur. Door onze centrale ligging in Ternat is je bedrijf gemakkelijk te bereiken door klanten en medewerkers.

Event ruimte

In ons 500m2 grootte event ruimte organiseer je een bedrijfshappening of een inspirerend seminar. De zaal is voorzien van alle gemakken zoals een bar, podium, geluid en beeld.

Laten we eens samenzitten

We hopen dat je via onze website al een goed beeld hebt gekregen van wat we voor jou kunnen betekenen, maar uiteraard nemen we graag de tijd om via een persoonlijk gesprek de mogelijkheden in detail met je te bespreken. Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak.

Rachid Asabdoune - Warehouse en Fleet management – mentor DINA Driving Academy Afspraak maken

We move you forward


Het is onze missie uw logistiek te innoveren, uw business te stimuleren en uw gemeenschappelijke groei te activeren.

Dimitry De Koker
Creatief Exclusief Ondernemer


Dina Logistics Industrielaan 11 B-1740 Ternat België  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. BE 0892.078.613