We move you forward

Stadsdistributie & winkelcentra

De veranderende omstandigheden binnen stadskernen van grootsteden vraagt om een effectievere aanpak van hinder, die veroorzaakt wordt door het almaar groeiend logistiek transport voor bevoorrading van winkels. Handelaars willen dat leveringen tijdig plaatsvinden zonder oponthoud door opstoppingen in het stadsverkeer. Consumenten willen winkelen in opgeruimde, overzichtelijke winkels en winkelstraten in een ontspannen en gezonde atmosfeer. Bewoners willen meer rust en minder vervuilende uitstoot van verkeer in hun woonomgeving en een straatbeeld zonder verpakkingsafvalbergen of -containers. Gemeentebestuurders willen het imago van hun stad verbeteren en doen hun best om alle hinder te beperken en te voldoen aan CO2 uitstootvermindering nu en naar de toekomst toe.

Jouw comfort en dat van jouw omgeving

Als Dina Logistics hebben wij een totaalconcept uitgewerkt waarbij wij met alle aspecten rekening houden. Zowel mobiliteit, geluidsoverlast, kostenbesparing, synergie, afvalverwerking als milieu komen aan bod. Wij willen de stad haar glans teruggeven en ervoor zorgen dat door onze innovatieve en vooruitstrevende aanpak van transport en logistiek de hinder tot een minimum beperkt wordt en ook blijft.

Wij leveren verpakkingsvrij af en nemen alle verpakkingsafval netjes mee terug.

Onze hybride voertuigen die ‘s nachts geluidsloos rijden zorgen voor meer adem en minder verkeerslawaai en hinder in de stad.

Gemakkelijk jouw stock beheren via ons online platform. Voor 19u een transport aanmelden, dezelfde nacht nog geleverd.

Gecentraliseerde levering één keer per dag of ’snachts zodat je je tijdens de openingsuren kunt focussen op het helpen van jouw klanten.

Door ons unieke ‘sleutel op de deur’ leveringen dien je niet aanwezig te zijn tijdens de levering.

Jouw goederen worden beveiligd door een high-end camerasysteem, zowel in ons warehouse als onderweg.

wij ontvangen & stockeren jouw aankopen

Wij stockeren en behandelen jouw goederen

Laat jouw aankopen van je nationale en internationale leveranciers rechtstreeks leveren in ons crossdock in Ternat. We ontvangen, lossen, stockeren en behandelen deze goederen volgens de vereisten van elke specifieke klant, en leveren deze dan later opnieuw aan op de gevraagde plaats, volgens de genomen afspraken.

Volg live jouw stock en plan leveringen

Via ons in house online stock beheers pakket, die wij ter beschikking stellen voor elke partner, zorgen wij ervoor dat de handelaar zijn goederenstroom in ons warehouse tot in detail en live kan opvolgen. Bij sluitingstijd van zijn winkel heeft hij de mogelijkheid om door te geven welke goederen hij de komende nacht wil ontvangen. Wij maken deze dan onmiddellijk klaar, voor levering dezelfde nacht.

Hoe kan ik je helpen?

Laten we eens vrijblijvend samenzitten om de mogelijkheden te bekijken van een samenwerking. Ik start met het bepalen van jouw persoonlijk klantenprofiel zodat ik jouw behoeften en wensen op vlak van logistiek klaar en helder in beeld krijg.

Rachid Asabdoune - Warehouse en Fleet management – mentor DINA Driving Academy Afspraak maken

wij ontzorgen je volledig op logistiek vlak

Gecentraliseerde stadsdistributie

Via ons meest geavanceerde Urban Logistics center in Ternat willen wij vanuit dit centraal punt, binnen een straal van om en bij de 25 km, alle handelaars en winkelcentra van de omliggende stadskernen gaan bevoorraden. Dit centraliseert alle goederenstromen en ontlast de stad een grote verkeersdrukte en een heleboel afval. Het werk als een postbussysteem, maar dan voor goederen.

Levering tijdens de nacht met onze hybride voertuigen

Deze bevoorrading gebeurt exclusief tijdens de nacht en dit met hybride voertuigen. Dankzij dit type voertuigen, die elektrisch aangedreven kunnen worden, rijden wij de stadskern geluidloos binnen en zorgen ervoor dat alle aanleveringen conform, de individueel gemaakte afspraken met elke winkelier, perfect uitgevoerd worden.

Veiligheid van jouw goederen staat centraal

Niet alleen onze voertuigen, maar ook onze chauffeurs en hun begeleiders zijn uitgerust met online camerabeveiliging en body-cams die we tijdens de nacht inzetten om zowel de veiligheid van de goederen als die van onze mensen te garanderen.

Je blijft niet meer met verpakkingsmaterialen achter

Terzelfder tijd zorgen we ook dat alle recycleerbare verpakkingsmateriaal en/of leeggoed terug meegenomen worden om deze te gaan recycleren in ons eigen recyclagepark.

Je bespaart en onderneemt ecologisch

Geen overbodige stock meer in de winkelruimte zodat dure vloerruimte beter benut wordt en je ordelijker kunt werken.

Door gecentraliseerde stadsleveringen bespaar je aanzienlijk op de vervoerskosten.

Wij leveren ‘s nachts, dus overdag is er méér parkeerruimte voor je klanten.

Alle logistieke zorgen nemen wij je uit handen, zo kun je je voor de volle 100% focussen op het helpen van je klant.

Alle verpakkingsmaterialen worden op onze site in Ternat gerecycleerd.

Onze hybride voertuigen rijden ecologisch d.m.v. een elektrische motor.

Heb je interesse? Stel hier je vraag. Onze logistieke experten staan voor je klaar.

We behandelen je vraag zo snel mogelijk, meestal binnen 4u.

 

We move you forward


Het is onze missie uw logistiek te innoveren, uw business te stimuleren en uw gemeenschappelijke groei te activeren.

Dimitry De Koker
Creatief Exclusief Ondernemer


Dina Logistics Industrielaan 11 B-1740 Ternat België  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. BE 0892.078.613