We move you forward

Start-ups & starters

Het logistieke aspect is vaak het laatste waar jij je als starter mee wenst bezig te houden. Het liefst ben je dagelijks creatief bezig met je business en doe je het liefst waar je goed in bent zoals marketing en verkoop of het ontwikkelen en vinden van nieuwe producten! Maar uiteraard is het logistieke aspect een onmisbare schakel in je bedrijf. Je producten snel en volgens afspraak leveren bij de klant wordt als een evidentie beschouwd maar is dit zeker niet.

Ook wil je jouw start-up onderscheiden in de markt, steeds vaker kan het logistieke traject je hierbij ondersteunen, denk maar aan gepersonaliseerde verpakkingen, bundelen van pakketten of het toevoegen van een extra gadget aan de bestelling. De mogelijkheden om een blijvende indruk te maken bij het ontvangst van jouw pakket zijn enorm. Ten slotte is een logistiek strategieplan voor een starter van groot belang om de kwaliteit en kosten op langere termijn in kaart te brengen.

de logistieke behoeften van een start-up

Wij adviseren je vanaf het prille begin van je activiteiten en zetten samen met jouw een logistiek strategieplan op.

Tijdens de groei van jouw start-up volgen we je logistieke noden continu op om zo telkens een stap voor te zijn!

Als jouw start-up uit zijn voegen knalt, dan schalen wij onze logistieke diensten probleemloos op.

Van 1 pakket tot
een volle vracht van 24 Ton

Wij stellen onze logistieke diensten ter beschikking
vanaf 1 pakketje van 1 kg tot volle vracht van
24 Ton
en gaan nog verder indien het nodig
is. Bij ons geen contracten, minimum-
aantallen of vaste abonnementskosten.
Wij geven je de kans om te starten
met één pakket en groeien graag
met jou mee.

Hoe kan ik je helpen?

Laten we eens vrijblijvend samenzitten om de mogelijkheden te bekijken van een samenwerking. Ik start met het bepalen van jouw persoonlijk klantenprofiel zodat ik jouw behoeften en wensen op vlak van logistiek klaar en helder in beeld krijg.

Rachid Asabdoune - Warehouse en Fleet management – mentor DINA Driving Academy Afspraak maken

Wij ontzorgen je volledig op logistiek vlak

Expertise in logistiek uit vele sectoren

De grote diversiteit van ons cliënteel zorgt voor een expertise in verschillende markten, waardoor wij perfect kunnen inspelen op de knelpunten van meerdere sectoren.

Wij kunnen snel inspelen op logistieke noden

Door onze sterke geografische bezettingsgraad inzake voertuigen in België, hebben wij de mogelijkheden om op zeer korte tijd in te spelen op de noden van onze klanten.

We verladen alle type goederen

Onze vrachtwagens, met een minimum EURO5-emisie-norm, zijn gebouwd voor het verladen van alle type goederen. Hierdoor kunnen wij papier, chemicaliën, gevaarlijke stoffen, ruwe bouwmaterialen tot pallets voor de voedingsindustrie gecombineerd vervoeren. De continue opleiding van onze mensen speelt hierin een belangrijke rol.

State of the art warehouses met milieuklasse 1

Uniek in onze regio is het milieuklasse 1 certificaat, dat ons warehouse verworven heeft. Door het verkrijgen van deze vergunning kunnen wij inspelen op de vele verschillende vragen van ons gediversifieerd klantenbestand inzake opslag en behandeling van goederen en stoffen uit milieuklasse 1.

Uw pakketten worden seconde op seconde gevolgd

Veiligheid door camerabewaking: elke seconde dat de goederen in onze handen zijn, worden ze visueel door de camera gevolgd.

Denk eens na hoe jij jouw start-up op logistiek vlak kunt onderscheiden

Als start-up weet je als geen ander dat enkel het leveren van een product niet voldoende is om een klant echt fan te maken van jouw bedrijf. Als start-up wil je het anders aanpakken, wil je jouw enthousiasme over je producten en bedrijf overbrengen op je klant en wil je een meerwaarde bieden aan je klanten waardoor je jouw gaat onderscheiden in de markt en hierdoor exponentieel kan groeien. Logistiek is meestal de laatste stap in het aankoopproces van een klant, meestal de laatste indruk die achterblijft voordat jouw klant het product gaat gebruiken.

Hoe onderscheidend zou het zijn als je jouw bedrijf op logistiek vlak onderscheid in de markt? Onze experten denken graag met jou mee!

Heb je interesse? Stel hier je vraag. Onze logistieke experten staan voor je klaar.

We behandelen je vraag zo snel mogelijk, meestal binnen 4u.

 

We move you forward


Het is onze missie uw logistiek te innoveren, uw business te stimuleren en uw gemeenschappelijke groei te activeren.

Dimitry De Koker
Creatief Exclusief Ondernemer


Dina Logistics Industrielaan 11 B-1740 Ternat België  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. BE 0892.078.613