We move you forward

Vacature Medewerker Interne Klantendienst DINA Logistics

Functiedoel:

Klantendienst in de ruime zin. Externe en interne communicatie betreffende klanten orders. Klachten behandeling. Co-ordinatie met Operations departement. Ondersteuning Sales en Key accountmanagement.

Veelvuldige communicatie per telefoon en e-mail met klanten, cliënten (klant van de klant), logistieke partners en chauffeurs met het oog op het opvolgen van distributieopdrachten en het nakomen van afspraken die hierrond gemaakt zijn, en dit met als doel onze klanten een excellente logistieke service te doen beleven.

Omschrijving en vaardigheden:

CUSTOMER CARE MAILBOX & TELEFOON VERKEER

 • Opvolgen en beantwoorden van klanten mails en telefoons met betrekking tot vragen over afhalingen of leveringen van hun goederen.
 • Opzoeken van statussen in het Transport Management Systeem.
 • Klanten pro-actief informeren i.v.m. mogelijke vertragingen of problemen.
 • Communicatie met de partners binnen het distributienetwerk.
 • Kaairapporten mee controleren en opvolgen.
 • Opvolgen van de dagelijkse distributie ritten.
 • Inspringen bij de administratieve afwerking en de retour van chauffeurs.

COMMUNICATIEF

Professionele en vriendelijke communicatie met klanten – via uw communicatie per e-mail en telefoon bent u mede het uithangbord van ons bedrijf. Daarbij is het belangrijk dat onze waarden en normen worden gerespecteerd. Communicatie steeds vanuit doelstelling, visie en missie van het bedrijf en met het oog op een excellente klanten service beleving.

KENNIS - KUNDE EN VAARDIGHEDEN

Kennis en kunde specifiek aan de sector wordt bijgebracht gedurende de inloop periode. Heeft u reeds ervaring is dit een pluspunt, maar geen absolute ‘must’. Voor ons is attitude en ingesteldheid en ‘willingsness to work’ belangrijker. Wij streven naar excellente klanten beleving en trachten in die zin het team samen te stellen met mensen die deze passie delen en hieraan willen meewerken. De rest leert u ‘on the job’ en is input naar verbetering.

SPECIALE AANDACHTSPUNTEN

 • U kan zelfstandig werken en tegelijkertijd bijdragen aan de goede werking van het team.
 • U ziet werk en houdt ervan om zaken aan te pakken.
 • U bent een doorzetter. ‘When the going gets tough, the tough get going’ is uw motto.
 • In uw communicatie blijft u beleefd en professioneel, zelfs in stress momenten. ‘U behandelt een ander zoals u zelf behandeld wil worden’.
 • U staat open voor persoonlijke en zakelijke groei en ontwikkeling.
 • U vindt uzelf niet perfect maar staat open om in team verband een excellente manier van werken en service na te streven.
 • Uw natuurlijke ‘response’ is positief, verbindend en daadkrachtig.
 • U staat open voor verschillende achtergronden en bent niet discriminerend.
 • U heeft aanleg voor organisatie, werkt efficiënt en nauwkeurig.
 • U heeft een goede kennis van Microsoft office 365 – ( mail – Excel – Teams, …)
 • U kan vlot communiceren in het Nederlands Frans en Engels, zowel mondeling als schriftelijk.

WAT BIEDEN WIJ EN KAN U VERWACHTEN VAN ONS?

WE MOVE YOU FORWARD

Over ons

DINA Logistics is een betrekkelijk jong familie bedrijf (12 jaar geleden opgericht) dat wordt geleid door twee vennoten die zeer complementair zijn. Dimitry, de oprichter van DINA Logistics, ondernemer in hart en nieren, is bij wijze van spreken geboren, gepokt en gemazeld in de sector en beheerst zeer sterk de interne en externe operationele logistieke processen. Michel, ondernemer met een passie voor familiebedrijven, heeft een ruime people management ervaring in zowel KMO’s als multinationals in verschillende sectoren. Deze complementariteit streven wij ook na in de verschillende TEAMS binnen ons bedrijf, aangezien wij ervan overtuigd zijn dat dit een meerwaarde kan betekenen voor zowel ons bedrijf, onze klanten als voor de individuele medewerkers. In het voorbij jaar hebben wij twee overnames gedaan in de transport en logistieke sector, wat met zich meebrengt dat wij een bedrijf in volle transitie zijn.

Onze missie is om onze klanten logistiek te innoveren, hun business te stimuleren, gezamenlijk groei te activeren en bij te dragen aan een gezonde economie. Onze belangrijkste waarden daarbij zijn open en eerlijke communicatie, inzet en verantwoordelijkheid. Deze waarden zijn voor ons belangrijker dan afkomst, geaardheid of diploma. Wat wij bieden is een bedrijf waar je niet vast roest op één punt, waar je kan leren en waar mensen die gemotiveerd zijn en zich willen inzetten kansen kunnen creëren om het bedrijf en zichzelf mee tot een hoger niveau te tillen.

Is deze vacature echt iets voor jou?

Ben jij klaar om deze unieke uitdaging voor professionele en persoonlijke ontplooiing aan te gaan? Vul hieronder het sollicitatieformulier in. Wij behandelen jouw ingezonden cv met zorg en discretie en kijken er alvast naar uit om jou te leren kennen en wensen je veel succes met deze sollicitatie.

 

 


Dina Logistics Industrielaan 11 B-1740 Ternat België  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. BE 0892.078.613